Ultimele trei minute

Ultimele trei minute - Paul Davies
Pret: 23,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUltimele trei minute
  • Autor: Paul Davies
  • Editura: Humanitas
  • Colectia:
  • Categoria: Astronomie
  • ISBN: 978-973-50-1258-8
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 180
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Ultimele trei minute - Paul Davies" de pe libraria ishop la pretul de 23,40 lei
Descriere carte:
Pentru viitorul foarte indepartat al universului se intrevad doua scenarii: diluarea intr-o infinita bezna pustie si implozia catastrofala, inversul big bang-ului din care s-a nascut totul. Vom pieri deci - nu noi, fireste, ci ... urmasii nostri care vor avea probabil putine trasaturi umane - fie prin inghet, fie prin ardere. La prima vedere am fi tentati sa spunem ca universul e condamnat, iar odata cu el toate fiintele. Aceasta concluzie sumbra isi gaseste in cartea lui Paul Davies un spectru larg de alternative si nuantari: poate ca, desi traim intr-o lume limitata in spatiu si timp, vom dainui si vom gandi nelimitat; poate ca vom rezista la nesfarsit inghetului hibernand tot mai mult; sau poate ca universul insusi nu e decat o parte dintr-o entitate mult mai vasta, iar urmasii nostri vor putea crea alte universuri in care sa evadeze.

Oricum, nu e exclus ca, peste mii de miliarde de ani, soarta universului sa depinda de fiintele inteligente care il vor popula. Departe de a dori sa impuna un final fericit, in Ultimele trei minute Paul Davies scrie povestea stranie si tulburatoare a celui mai indepartat viitor imaginabil.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ultimele trei minute
Cartea Ultimele trei minute in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ultimele trei minute - Paul Davies" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Universul - Dorling Kindersley Urmatoarea carte recomandata din categoria Astronomie
Dorling Kindersley
151,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AstronomieCarti recomandate din categoria Astronomie