Trucuri ale mintii. Editia a II-a

Trucuri ale mintii. Editia a II-a - Derren Brown
Pret: 30,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTrucuri ale mintii. Editia a II-a
Comanda acum "Trucuri ale mintii. Editia a II-a - Derren Brown" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Autobiografie, colectie de ganduri si eseuri despre diferite trucuri psihologice, cartea lui Derren Brown, cel mai celebru iluzionist din Marea Britanie, il indeamna pe cititor sa priveasca multe din lucrurile obisnuite intr-un alt mod. Autorul dezvaluie o parte a tehnicilor pe care le utilizeaza in spectacolele sale de iluzionism si magie, precum si diferite tehnici de hipnoza. Astfel, in cazul in care cineva doreste sa invete sa-si impresioneze prietenii, acest volum este, probabil, cel mai bun ghid. Fascinanta si deseori plina de spirit, cartea este un melanj de sfaturi, anecdote si polemici despre cat de usor de pacalit sunt oamenii.

Derren Brown (nascut in Anglia, in 1971) este magician, iluzionist, pictor si caricaturist, dar si gazda unor spectacole de televiziune ce combina magia, sugestia hipnotica si psihologia, el fiind capabil sa anticipeze si sa influenteze subtil gandurile oamenilor, sa le manipuleze deciziile si sa le citeasca limbajul corporal. Brown este autorul a trei carti ce au ca subiect magia: Absolute Magic, Pure Effect si Tricks of the Mind, o a patra fiind in stadiul de proiect. Primele doua sunt destinate exclusiv practicantilor de magie si mentalism, in timp ce ultima se adreseaza publicului larg.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Trucuri ale mintii. Editia a II-a
Cartea Trucuri ale mintii. Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Trucuri ale mintii. Editia a II-a - Derren Brown" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata