Traversarea abisului

Traversarea abisului - Geoffrey A. Moore
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTraversarea abisului
Comanda acum "Traversarea abisului - Geoffrey A. Moore" de pe libraria ishop la pretul de 47,00 lei
Descriere carte:

Traversarea abisului este cel mai bine vandut ghid ce ofera un plan nou de joc in marketingul industriilor high-tech. Traversarea abisului a devenit o carte sfanta cu privire la promovarea produselor de ultima tehnologie pe piete din ce in ce mai mari.

Aceasta editie ofera noi perspective asupra marketingului tehnologiilor inalte, cu un accent special asupra internetului. Este o lectura obligatorie pentru oricine este interesat de cea mai palpitanta piata din lume.

Pentru companiile cele mai ingenioase, aceasta carte ofera o reteta de succes, pentru celelalte constituie un manual de supravietuire, iar pentru toata lumea este o lectura foarte interesanta.
William Davidow, partener general, Mohr Davidow Ventures

Inainte de a pasi pe terenul de joc al tehnologiilor inalte, puneti mana pe Traversarea Abisului in aceasta arena cu ritm alert si puternic disputata, aceasta carte va inclina cu siguranta balanta sanselor de succes in favoarea voastra.
William B. Lawson Sr., presedinte si director general, Lawson Software

Traversarea Abisului nu mai este doar numele unei carti foarte bune - a devenit un proces foarte eficient de marketing. in capitalul de risc, gestiunea abisului este un instrument foarte larg utilizat in salile de consiliu ale companiilor de tehnologie in dezvoltare.
Joe Schoendorf, partener executiv, Accel Partners

Traversarea abisului a contribuit la arta si stiinta tehnologiilor inalte mai mult decat oricare alta carte din ultimii zece ani. Daca nu reprezentati una dintre miile de afaceri sau universitati care au incorporat perspectiva abisului in operatiile lor, atunci ar trebui sa fiti preocupati de viitorul vostru.
Tom Kendra, vice-presedinte, Worldwide Data Management Sales, IBM Software Group.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Traversarea abisului
Cartea Traversarea abisului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Traversarea abisului - Geoffrey A. Moore" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comert rural. Perspectiva integrarii in fluxurile de distributie ale UE - Dumitru Patriche , Georgeta Patrichi , Ioana Bianca Chitu Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Dumitru Patriche , Georgeta Patrichi ...
39,90 lei
Planul Eficace De Marketing. O Metoda Verificata Pentru Companiile De Orice Marime - Peter Knight Trad.Monica Sibinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Peter Knight Trad.Monica Sibinescu
22,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate