In cautarea profitului - Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing

In cautarea profitului - Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing - Christine Harvey si Bill Sykes
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIn cautarea profitului - Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing
Comanda acum "In cautarea profitului - Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing - Christine Harvey si Bill Sykes" de pe libraria ishop la pretul de 24,70 lei
Descriere carte:
Aceasta carte are efectul unei forte motrice pentru tot ceea ce inseamna marketing, acoperind o gama extinsa de subiecte - de la analiza situatiei curente a companiei pana la implementarea unui nou plan de afaceri si de la controlul managerial pana la interfata dintre vanzari, finante, productie si service.

Lucrarea se bazeaza pe experienta a sute de companii - unele mari, altele mici - din lumea intreaga. Este indispensabila pentru manageri si intreprinzatori, dar si pentru acei angajati care doresc sa se situeze in viitor pe pozitii manageriale. In plus, este esentiala si pentru studentii care se pregatesc sa patrunda in universul afacerilor. Si este binevenita pentru cei implicati in vanzari si in alte activitati conexe.

Christine Harvey e considerata un fel de guru al afacerilor, iar Bill Sykes este recunoscut drept un expert in dezvoltare organizationala. Impreuna, cei doi autori ne dezvaluie cateva secrete de business:
? Lucrurile fundamentale pe care trebuie sa le stii despre vanzari
? Modul perfect de a motiva
? Tehnicile de baza pentru a facilita procesul de vanzare-cumparare
? Cele mai bune cai de a darama bariera obiectiilor
? 6 moduri de a nu mai pierde inutil contracte
? Analiza situatiei curente si crearea zonelor de dezvoltare
? Succese si esecuri pe pietele internationale
? Consolidarea planurilor de viitor

Putem spune ca este o carte de afaceri extrem de pragmatica. Incluzand o serie de tehnici testate, aceasta lucrare va ajuta in dezvoltarea eficientei personale si de afaceri. Si este o lectura obligatorie mai ales pentru cei interesati de extinderea afacerii.

CHRISTINE HARVEY e o femeie de afaceri solicitata ca orator in intreaga lume. Este autoarea a sase carti de afaceri si leadership devenite bestseller si publicate in 22 de limbi, dar si a unor serii de articole care au aparut in Los Angeles Times si in alte

100 de ziare si reviste importante.

E cunoscuta mai ales pentru sesiunile de training in vanzari, marketing, management, comunicare, motivare si leadership, sustinute in fata a peste 100 000 de persoane, din peste 20 de tari.

A fost prima femeie si primul cetatean american care a prezidat Camera de Comert din Londra. Este trainer pentru armata SUA si pentru diverse companii din intreaga lume.

A fost directorul unei firme specializate in capital de risc si presedintele unei societati de investitii.

Este gazda unei emisiuni TV pe teme sociale, politice si economice. Locuieste in Tucson, Arizona, cu sotul si cei trei copii ai sai.

 

BILL SYKES este fondator si manager al Sykes Consultants, companie specializata in dezvoltare organizationala si in imbunatatirea rezultatelor de afaceri. Printre clientii sai se numara diferite asociatii profesionale, companii industriale si firme de servicii.

Impreuna cu Christine Harvey, a pus bazele seriei de seminarii de mare succes ?Cum sa ai vanzari eficiente?, axate pe dezvoltare personala si organizationala. Este coautor al mai multor carti.

Bill Sykes a acumulat experienta corporatista la Horlicks Pharmaceuticals, in grupul Beecham si la Black and Decker. Activitatea in afaceri internationale l-a purtat prin Orientul Indepartat, in America de Nord si de Sud si in Europa.

Este de origine britanica si detine o diploma in management. Timp de 15 ani, a locuit impreuna cu familia sa in America.

In 1992, s-a intors in Marea Britanie (Malmesbury, Wiltshire), impreuna cu sotia si cei doi fii ai sai.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre In cautarea profitului - Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing
Cartea In cautarea profitului - Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "In cautarea profitului - Ghid esential pentru atingerea succesului in vanzari si marketing - Christine Harvey si Bill Sykes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tehnica platilor internationale - Dorel Mihai Paraschiv Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Dorel Mihai Paraschiv
23,75 lei
Small talk. Tehnici de negociere - Susane Watzke-Otte Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Susane Watzke-Otte
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate