Tratat de dreptul mediului - Editia a III-a revazuta si adaugita

Tratat de dreptul mediului - Editia a III-a revazuta si adaugita - Daniela Marinescu
Pret: 61,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de dreptul mediului - Editia a III-a revazuta si adaugita
Comanda acum "Tratat de dreptul mediului - Editia a III-a revazuta si adaugita - Daniela Marinescu" de pe libraria ishop la pretul de 61,75 lei
Descriere carte:
Dreptul mediului reprezinta o ramura a dreptului public de importanta majora in societatea contemporana; avand un caracter interdisciplinar si utilizand o serie de principii de drept civil, drept international public, drept administrativ s.a., dreptul mediului este chemat sa creeze cadrul legal, stiintific fundamentat, necesar protectiei mediului, in conditiile in care, dupa cum remarca Autorul, "criza ecologica planetara tinde sa devina inamicul numarul 1 al speciei umane".

Cartea de fata este un exemplu de tratat bine structurat, profund si exhaustiv totodata si incepe prin a face un istoric al evolutiei dreptului mediului, in Romania si pe plan international, continuand prin a analiza locul acestei ramuri de drept in sistemul general de drept, apoi prin a trata protectia diferitelor componente naturale ale mediului cat si a celor create prin activitatea umana.

In sfarsit, ultimele capitole trateaza problema delicata si importanta a raspunderii juridice in dreptul mediului, raspunderea statelor conform tratatelor si conventiilor internationale, structurile nationale si internationale cu atributii in dreptul mediului.

Va recomandam asadar aceasta lucrare, foarte bine pregatita, foarte atragator scrisa si, nu in ultimul rand, foarte atent ingrijita de redactorii Editurii Universul Juridic.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de dreptul mediului - Editia a III-a revazuta si adaugita
Cartea Tratat de dreptul mediului - Editia a III-a revazuta si adaugita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de dreptul mediului - Editia a III-a revazuta si adaugita - Daniela Marinescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008) - Denisa Livia Baldean, Gabriela Cristina Frentiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Denisa Livia Baldean, Gabriela Cristi...
42,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil