Drept Civil. Partea Generala

Drept Civil. Partea Generala - Dogaru Ion, Sevastian Cercel
Pret: 33,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept Civil. Partea Generala
Comanda acum "Drept Civil. Partea Generala - Dogaru Ion, Sevastian Cercel" de pe libraria ishop la pretul de 33,00 lei
Descriere carte:

Dreptul civil pastreaza, în ciuda modificarilor suferite în timp, aptitudinea originara de a reglementa toate raporturile de drept privat, fiind dreptul comun aplicabil tuturor situatiilor pentru care nu exista dispozitii legale speciale. Din punct de vedere teoretic, el constituie domeniul în care a aparut si s-a dezvoltat cvasitotalitatea notiunilor si tehnicilor juridice.
Autorii, printr-o abordare clara si accesibila, trateaza în aceasta lucrare institutiile necesare si esentiale pentru întelegerea dreptului civil, oferind o interpretare proprie a notiunilor de baza, care porneste de la reglementarile relevante în materie si valorifica în mod creator doctrina si jurisprudenta în materie. 

 

• Titlu in curs de epuizare!Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept Civil. Partea Generala
Cartea Drept Civil. Partea Generala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept Civil. Partea Generala - Dogaru Ion, Sevastian Cercel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil