Tratat de drept succesoral - Editia a II-a revazuta si adaugita

Tratat de drept succesoral - Editia a II-a revazuta si adaugita - Francisc Deak
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de drept succesoral - Editia a II-a revazuta si adaugita
Comanda acum "Tratat de drept succesoral - Editia a II-a revazuta si adaugita - Francisc Deak" de pe libraria ishop la pretul de 50,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea "Tratat de drept succesoral", ed. a II-a actualizata si completata, semnata de regretatul prof. univ. dr. Francisc Deak, reprezinta una dintre cele mai valoroase lucrari aparute in aceasta materie dupa anul 1989, fiind un instrument pretios de lucru nu numai pentru pregatirea si formarea profesionala a studentilor, ci si pentru perfectionarea continua a practicienilor si altor specialisti ai dreptului.

Tratatul apare sub ingrijirea D-lor Lucian Mihai, Romeo Radu Popescu, Veronica Stoica si Razvan Dinca, fosti colaboratori ai autorului.

Din sumar:
- Reguli generale privitoare la instruire
- Mostenirea legala
- Mostenirea testamentara
- Transmisiunea mostenirii
- Indiviziunea si imparteala mostenirii





Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de drept succesoral - Editia a II-a revazuta si adaugita
Cartea Tratat de drept succesoral - Editia a II-a revazuta si adaugita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de drept succesoral - Editia a II-a revazuta si adaugita - Francisc Deak" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil