Bazele dreptului civil. Volumul III. Teoria generala a obligatiilor

Bazele dreptului civil. Volumul III. Teoria generala a obligatiilor - Coordonatori: Ion Dogaru si Pompil Draghici
Pret: 122,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBazele dreptului civil. Volumul III. Teoria generala a obligatiilor
Comanda acum "Bazele dreptului civil. Volumul III. Teoria generala a obligatiilor - Coordonatori: Ion Dogaru si Pompil Draghici" de pe libraria ishop la pretul de 122,55 lei
Descriere carte:
Teoria generala a obligatiilor este al treilea volum al tratatului Bazele dreptului civil, un amplu demers stiintific menit sa reflecte nu doar modificarile intervenite in domeniul dreptului civil, dar si remodelarea si redimensionarea institutiilor juridice civile fundamentale.Studiul obligatiilor prezinta o deosebita importanta teoretica si practica, iar lucrarea de fata ofera o noua si valoroasa interpretare a notiunilor de baza, valorifica reglementarile relevante in materie, precum si doctrina si jurisprudenta, si oglindeste transformarile la care acest domeniu al dreptului a fost supus in ultima perioada.
Autorii, printr-o abordare clara si accesibila, trateaza elementele necesare si esentiale pentru intelegerea institutiei obligatiilor: izvoarele obligatiilor; obligatiile complexe; efectele obligatiilor; transmiterea, transformarea si stingerea obligatiilor; garantarea obligatiilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bazele dreptului civil. Volumul III. Teoria generala a obligatiilor
Cartea Bazele dreptului civil. Volumul III. Teoria generala a obligatiilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bazele dreptului civil. Volumul III. Teoria generala a obligatiilor - Coordonatori: Ion Dogaru si Pompil Draghici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul mediului - Anca Ileana Dusca Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Anca Ileana Dusca
35,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil