Tratat de drept procesual civil. Editia 5

Tratat de drept procesual civil. Editia 5 - Les Ioan
Pret: 170,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de drept procesual civil. Editia 5
Comanda acum "Tratat de drept procesual civil. Editia 5 - Les Ioan" de pe libraria ishop la pretul de 170,05 lei
Descriere carte:
Noua editie a Tratatului de drept procesual civil isi propune, ca si cele precedente, o actualizare legislativa, doctrinara si jurisprudentiala fireasca, indispensabila pentru orice lucrare didactica si stiintifica. Un obiectiv major a celei de-a V-a editii este reprezentat de necesitatea unor abordari sintetice privitoare la principiile si institutiile fundamentale preconizate de viitorul Cod de procedura civila .Publicarea Proiectului Codului de procedura civila a trezit deja un interes deosebit din partea teoreticienilor si practicienilor dreptului, materializat in numarul semnificativ de studii si articole publicate in revistele de specialitate. Tratatul pe care il oferim cititorilor, in prima parte a acestui an, nu-si propune sa dea ?solutii" definitive unor dispute sau controverse doctrinare, ci doar sa ofere lectorilor sai - studenti, teoreticieni si practicieni ai dreptului - o perspectiva de ansamblu asupra principalelor inovatii ale viitoarei noastre legislatii procesual civile.
Nadajduim ca o atare abordare va constitui un imbold si pentru alti autori in directia aprofundarii cercetarilor asupra institutiilor prefigurate de Proiectul Codului de procedura civila, iar pentru studenti un reper semnifi-cativ in inevitabilele lor demersuri pentru cunoasterea temeinica a viitoarei noastre legislatii in domeniu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de drept procesual civil. Editia 5
Cartea Tratat de drept procesual civil. Editia 5 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de drept procesual civil. Editia 5 - Les Ioan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept procesual civil. Indreptar pentru seminare si examene - Ciobanu Viorel Mihai , Dinu Claudiu Constantin , Briciu Traian Cornel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual civil
Ciobanu Viorel Mihai , Dinu Claudiu C...
28,40 lei
Executarea silita. Culegere de practica judiciara - Simona Gina Pietreanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual civil
Simona Gina Pietreanu
71,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept procesual civilCarti recomandate din categoria Drept procesual civil