Procesul Civil Pe Intelesul Tuturor

Procesul Civil Pe Intelesul Tuturor - Ivanovici Laura
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProcesul Civil Pe Intelesul Tuturor
Comanda acum "Procesul Civil Pe Intelesul Tuturor - Ivanovici Laura" de pe libraria ishop la pretul de 14,17 lei
Descriere carte:
Titlul cartii, sugestiv ales de autoare, exprima ideea de baza a cartii: explicarea, in detaliu si intr-un mod accesibil publicului larg, a etapelor de desfasurare a unui proces civil. Punctul de plecare al cartii il reprezinta, firesc, cererea de chemare in judecata, primul pas pe care trebuie sa il faca orice persoana pentru a pune in miscare mecanismele statale in apararea drepturilor sale. Autoarea ofera cititorului detalii necesare cu privire la introducerea cererii de chemare in judecata, conduita pe care trebuie sa o urmeze pe parcursul procesului, pozitia paratului, asistenta de care poate sa beneficieze etc. In continuare, sunt prezentate caile de atac pe care le are la dispozitie partea care considera ca a fost nedreptatita prin hotararea pronuntata de instanta. In finalul cartii, autoarea aduce in discutie unele aspecte privind conditiile de sesizare si desfasurarea procedurii in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului.

Folosirea limbajului comun pentru explicarea notiunilor, precum si numeroasele exemple si modele care insotesc explicatiile fac din prezenta carte un ghid practic, „pe intelesul tuturor”.

• Titlu in curs de epuizare!



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Procesul Civil Pe Intelesul Tuturor
Cartea Procesul Civil Pe Intelesul Tuturor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Procesul Civil Pe Intelesul Tuturor - Ivanovici Laura" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Exceptiile in procesul civil - Dumitru A. P. Florescu, Roxana Popa, Adrian Popa, Liviu Popa, Marius Epure, Gabriela Spataru, Daniel Zamfirache Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual civil
Dumitru A. P. Florescu, Roxana Popa, ...
59,00 lei
Procedura Succesorala Notariala - Poenaru Emil Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual civil
Poenaru Emil
16,35 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept procesual civilCarti recomandate din categoria Drept procesual civil