Tratat de drept procesual civil. Editia 4

Tratat de drept procesual civil. Editia 4 - Les Ioan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de drept procesual civil. Editia 4
Comanda acum "Tratat de drept procesual civil. Editia 4 - Les Ioan" de pe libraria ishop la pretul de 160,55 lei
Descriere carte:
Actuala editie a Tratatului de drept procesual civil, ca si cele precedente, realizeaza o analiza aprofundata a principiilor si institutiilor esentiale ale uneia dintre cele mai importante ramuri ale sistemului nostru juridic.Actuala editie a Tratatului de drept procesual civil, ca si cele precedente, realizeaza o analiza aprofundata a principiilor si institutiilor esentiale ale uneia dintre cele mai importante ramuri ale sistemului nostru juridic. Sunt descrise evolutiile doctrinare si jurisprudentiale intervenite de la publicarea editiei precedente, precum si ultimele modificari promovate de legiuitor ?n materia at?t de delicata, complexa si de actuala a executarii silite (Legea nr. 459/2006),  destinatarii principali ai Tratatului fiind studentii facultatilor de drept, candidatii la examenele de admitere ?n diferite categorii de profesii (magistrati, avocati, notari publici si executori judecatoresti), precum si practicienii dreptului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de drept procesual civil. Editia 4
Cartea Tratat de drept procesual civil. Editia 4 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de drept procesual civil. Editia 4 - Les Ioan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Procesul civil. Forma, materie si metoda - Condoiu Minodora Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual civil
Condoiu Minodora
47,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept procesual civilCarti recomandate din categoria Drept procesual civil