Exceptiile in procesul civil

Exceptiile in procesul civil - Dumitru A. P. Florescu, Roxana Popa, Adrian Popa, Liviu Popa, Marius Epure, Gabriela Spataru, Daniel Zamfirache
Pret: 59,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roExceptiile in procesul civil
Comanda acum "Exceptiile in procesul civil - Dumitru A. P. Florescu, Roxana Popa, Adrian Popa, Liviu Popa, Marius Epure, Gabriela Spataru, Daniel Zamfirache" de pe libraria ishop la pretul de 59,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata a fost conceputa ca un instrument de orientare, autorii aducandu-si aportul in urma experientei acumulate de-a lungul anilor, si se adreseaza practicienilor, in primul rand, avand drept scop consolidarea cunostintelor teoretice si practice ale acestora.

Exceptiile in procesul civil, este o lucrare de practica in care autorii au urmarit sa prezinte aspectele problemelor nascute in cadrul procedurii exceptiei in materie civila.

Demersul cognitiv isi propune sa surprinda institutiile juridice in miscare, insistand pe analiza procedurii de solutionare a exceptiilor procesuale.

Elaborata sub semnul rigorii si bazata pe o bogata bibliografie de specialitate, lucrarea Exceptiile

in procesul civil va deveni un important termen de referinta in literatura de profil, oferind celor interesati un util instrument de lucru si acoperind un gol in cercetarea juridica romaneasca.

Dr. Gavril Iosif Chiuzbaian
Presedintele Uniunii Juristilor din Romania

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Exceptiile in procesul civil
Cartea Exceptiile in procesul civil in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Exceptiile in procesul civil - Dumitru A. P. Florescu, Roxana Popa, Adrian Popa, Liviu Popa, Marius Epure, Gabriela Spataru, Daniel Zamfirache" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept procesual civilCarti recomandate din categoria Drept procesual civil