Tratat de drept civil. Obligatiile. Regimul juridic general. Volumul I

Tratat de drept civil. Obligatiile. Regimul juridic general. Volumul I - Pop Liviu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de drept civil. Obligatiile. Regimul juridic general. Volumul I
  • Autor: Pop Liviu
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept civil
  • Categoria: Drept civil
  • ISBN: 973-655-956-4
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 608
  • Format carte:
Comanda acum "Tratat de drept civil. Obligatiile. Regimul juridic general. Volumul I - Pop Liviu" de pe libraria ishop la pretul de 72,48 lei
Descriere carte:
Lucrarea constituie primul volum al Tratatului de drept civil , consacrat institutiei Obligatiilor - cheia de bolta a intregului drept privat - si acopera analiza regimului juridic general aplicabil tuturor raporturilor juridice obligationale, avand ca repere principale doctrina si jurisprudenta franceze.

 In alti termeni si metaforic exprimat, acest volum abordeaza fiinta efemera a obligatiilor civile, prin aceasta intelegand aproape tot ce li se poate intampla, in statica si dinamica lor, de la nastere si pana la stingere, indiferent care le este etiologia sau originea. Autorul intentioneaza sa continue demersul sau in alte doua volume, in care isi propune sa desfasoare un amplu si cuprinzator discurs asupra raporturilor juridice obligationale in functie de izvoarele si diferitele lor forme de obiectivare.

 Tratatul se adreseaza teoreticienilor si practicienilor dreptului, masteranzilor si doctoranzilor, precum si studentilor in drept care doresc sa aprofundeze cunoasterea institutiei obligatiilor, dincolo de exigentele obisnuite ale studiilor de licenta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de drept civil. Obligatiile. Regimul juridic general. Volumul I
Cartea Tratat de drept civil. Obligatiile. Regimul juridic general. Volumul I in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de drept civil. Obligatiile. Regimul juridic general. Volumul I - Pop Liviu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul subiectiv - Ionut Dojana Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Ionut Dojana
18,00 lei
Contractele de concesiune - Iulian Avram Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Iulian Avram
17,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil