Raspunderea civila delictuala subiectiva

Raspunderea civila delictuala subiectiva - Boila Lacrima Rodica
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRaspunderea civila delictuala subiectiva
Comanda acum "Raspunderea civila delictuala subiectiva - Boila Lacrima Rodica" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Analiza teoriilor privind fundamentele raspunderii civile este fara indoiala grea si dificil de realizat; este o adevarata aventura pentru orice jurist . Aceasta din cauza faptului ca un asemenea demers presupune cu necesitate, pe langa vaste si profunde cunostinte juridice, si o temeinica pregatire economica, filosofica, sociologica etc.

Poate acesta a fost motivul pentru care in spatiul stiintei juridice romanesti nimeni nu s-a incumetat pana in prezent sa incerce realizarea unei lucrari cu caracter cuprinzator, monografic avand exclusiv aceasta tema.

Lucrarea doamnei Lacrima Rodica Boila este o realizare stiintifica ampla, completa, cuprinzatoare, intr-un cuvant reusita, care se remarca prin densitate si sinteza, opinii si solutii noi, unele chiar originale, ceea ce constituie contributii valoroase la studiul fundamentelor raspunderii civile delictuale delictuale. Ea va fi un instrument stiintific util pentru teoreticienii si practicienii dreptului civil, p0recum si pentru toti cei interesati de studiul institutiei raspunderii civile. O recomandam cu placere si cu raspundere.

 

Prof. univ. dr. Liviu Pop

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Raspunderea civila delictuala subiectiva
Cartea Raspunderea civila delictuala subiectiva in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Raspunderea civila delictuala subiectiva - Boila Lacrima Rodica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Civil. Scheme - Lupan Ernest Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Lupan Ernest
19,90 lei
Legile fondului funciar. Editia 3 - Terzea Viorel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Terzea Viorel
95,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil