Tratat de Dreptul Muncii (2008)

Tratat de Dreptul Muncii (2008) - Dan Top
Pret: 95,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de Dreptul Muncii (2008)
Comanda acum "Tratat de Dreptul Muncii (2008) - Dan Top" de pe libraria ishop la pretul de 95,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea este structurata pe douasprezece capitole, corespunzatoare materiilor de larg interes in domeniul dreptului muncii, fiind analizate: dialogul social; contractele colective de munca; contractul individual de munca; formarea profesionala; timpul de munca si timpul de odihna; sanatatea si securitatea in munca; inspectia muncii; raspunderea juridica; conflictele de munca; solutionarea conflictelor de drepturi.

Bibliografia consultata in vederea intocmirii lucrarii releva cele mai recente cursuri, tratate si monografii in domeniu precum si numeroase studii si articole din revistele de specialitate, ceea ce face ca aceasta sa reprezinte o veritabila retrospectiva a doctrinei si jurisprudentei in domeniul dreptului muncii.

Prin impresionanta bibliografie, referiri la situatii din practica judecatoreasca, lucrarea se inscrie in randul operelor care constituie solide repere doctrinare, fiind utila nu numai studentilor si masteranzilor, dar si tuturor specialistilor in domeniul juridic.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de Dreptul Muncii (2008)
Cartea Tratat de Dreptul Muncii (2008) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de Dreptul Muncii (2008) - Dan Top" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul muncii - Radu Roxana Cristina Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
Radu Roxana Cristina
37,91 lei
Codul muncii (actualizat la 5.04.2011). Cod 437 
 Editia 10 - Editie coordonata de lect. univ. dr. Dima Luminita Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
Editie coordonata de lect. univ. dr. ...
7,51 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul munciiCarti recomandate din categoria Dreptul muncii