Traficul de persoane

Traficul de persoane - Ioan Garbulet
Pret: 42,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTraficul de persoane
  • Autor: Ioan Garbulet
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: Jurisprudenta de buzunar
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 978-973-127-385-3
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 496
  • Format carte: 14,5 x 20
Comanda acum "Traficul de persoane - Ioan Garbulet" de pe libraria ishop la pretul de 42,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata este o culegere de practica judiciara comentata, structurata pe trei capitole, care analizeaza din punct de vedere teoretic si practic infractiunile privind Traficul de persoane, infractiunile in legatura cu Traficul de persoane, precum si aspectele procesuale in legatura cu toate aceste categorii de infractiuni.

Alegerea spetelor s-a facut cu multa grija, dintre cele mai reprezentative pentru problema de drept supusa discutiei, majoritatea acestora fiind pronuntate de catre instanta suprema, unele chiar nepublicate, acoperindu-se intreaga problematica a Legii nr. 678/2001.

Lucrarea, prin numarul mare de informatii, se adreseaza in primul rand specialistilor care lucreaza in domeniul dreptului penal: judecatori, procurori, avocati etc., insa constituie un instrument util de lucru si pentru persoanele care, intr-un fel sau altul, sunt interesate de fenomenul traficului de fiinte umane in general.

Practica judiciara comentata, Legislatie conexa, Doctrina, Decizii ale Curtii Constitutionale, Recursuri in interesul legii, Jurisprudenta CEDO.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Traficul de persoane
Cartea Traficul de persoane in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Traficul de persoane - Ioan Garbulet" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid de cercetare penala - Dumitru Mirel Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Dumitru Mirel
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal