Raspunderea penala a functionarului public. Editia a IV-a

Raspunderea penala a functionarului public. Editia a IV-a - Olivian Mastacan
Pret: 20,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRaspunderea penala a functionarului public. Editia a IV-a
  • Autor: Olivian Mastacan
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: Tratate si cursuri universitare
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 9789731274799
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 198
  • Format carte: 14,5 x 20
Comanda acum "Raspunderea penala a functionarului public. Editia a IV-a - Olivian Mastacan" de pe libraria ishop la pretul de 20,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata este destinata pregatirii studentilor care urmeaza cursurile facultatilor din domeniul stiintelor administrative si este conceputa, in continut si structura, intr-o maniera care sa satisfaca necesitatile unei pregatiri adecvate in materie juridico-penala a viitorilor functionari publici nationali sau europeni.

Autorul trateaza aspecte de ordin general care privesc functia publica si functionarul public, asa cum acestea sunt reglementate de legislatia in vigoare (Constitutia Romaniei, Statutul functionarului public si Codul penal). Sunt prezentate procedurile potrivit carora este angajata raspunderea penala a functionarilor publici si a persoanelor care indeplinesc functii de demnitate publica, iar ultimul capitol al lucrarii este destinat prezentarii infractiunilor prevazute de Codul penal in legatura cu exercitarea unei functii publice.

Prin continutul sau, lucrarea de fata are un bun nivel stiintific si va constitui, sunt convins, un instrument util la indemana atat a celor care se pregatesc sa exercite in viitor o functie publica, cat si a celor care exercita efectiv o asemenea functie.

Dr. Ioan Molnar

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Raspunderea penala a functionarului public. Editia a IV-a
Cartea Raspunderea penala a functionarului public. Editia a IV-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Raspunderea penala a functionarului public. Editia a IV-a - Olivian Mastacan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Apelul in procesul penal - Dumintru Radescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Dumintru Radescu
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal