Tradarea nu moare niciodata

Tradarea nu moare niciodata - Christhard Lapple
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTradarea nu moare niciodata
Comanda acum "Tradarea nu moare niciodata - Christhard Lapple" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Fara tabuuri si cu o sinceritate debordanta, in aceasta carte sunt povestite biografiile unor informatori STASI aflati sub acoperire. Tradarea este o tema cu dublu inteles: pe de o parte o arma politica, pe de alta parte o lezare personala. Nu documentele STASI sunt problema, ci legatura noastra cu ele. Sapte oameni, sapte destine. Cand Razboiul Rece era in toi, ei au luptat pe un front invizibil. Armele lor: increderea, amagirea, tradarea. Odata cu disparitia Zidului Berlinului, nimic nu a mai fost cum era. Vietile lor duble isi urmeaza cursul mai departe, pana in prezent. Cartea este una indrazneata. Ea trece dincolo de suprafata lucrurilor, eludeaza titlurile stridente si renunta la locurile comune si la prejudecati. Povestirile deschid o perspectiva sincera asupra ?domniei" STASI-ului si asupra comunitatii sale de informatori, ajungand pana in domeniul relatiilor personale. Este vorba despre acuzari, victime si sacrificii; tradarea nu poate fi recunoscuta in imediata apropiere. Destinele descrise sunt pline de speranta, dramatice si gresite. Ele sunt furnizate direct de la surse. Cititorul afla ce s-a intamplat cand fratele, prietenul sau partenerul au abuzat de incredere si s-au transformat in dusmani. Acest joc dublu se rasfrange asupra intregii vieti: tradarea distruge prieteniile si demoleaza idealurile politice. Dureaza mult pana cand ranile se vindeca. Cele sase povestiri se bazeaza pe discutii si tratative intense purtate cu cei implicati, pe procesele verbale ale martorilor contemporani si pe studierea dosarelor, toate aceste actiuni intinzandu-se pe parcursul mai multor ani.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tradarea nu moare niciodata
Cartea Tradarea nu moare niciodata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tradarea nu moare niciodata - Christhard Lapple" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Angela Merkel - Gerd Langguth Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Gerd Langguth
52,24 lei
Paradisurile artificiale. Despre vin si hasis - Charles Baudelaire Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Charles Baudelaire
27,50 lei
Destine tragice - Dan Dumitrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Dan Dumitrescu
36,24 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica