Totul Despre Aromaterapie

Totul Despre Aromaterapie - Gill Farrer-Halls
Pret: 44,01 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTotul Despre Aromaterapie
Comanda acum "Totul Despre Aromaterapie - Gill Farrer-Halls" de pe libraria ishop la pretul de 44,01 lei
Descriere carte:
Aceasta cuprinzatoare introducere in practica aromaterapiei trateaza modul in care trebuie alese si utilizate uleiurile esentiale pentru o mai buna sanatate, pentru frumusete si pentru o stare de bine generala. Veti gasi aici tot ce trebuie sa stiti despre acest subiect - ingrijiri cosmetice, tehnici de masaj, cum sa va creati propriile parfumuri, remedii simple pentru diverse afectiuni si sugestii de meditatie pentru relaxare.

De asemenea, aveti la dispozitie un catalog ce cuprinde 68 de uleiuri esentiale, frecvent utilizate sau exotice. Pentru fiecare ulei sunt descrise caracteristicile sale, principalele proprietati terapeutice si eventualele contraindicatii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Totul Despre Aromaterapie
Cartea Totul Despre Aromaterapie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Totul Despre Aromaterapie - Gill Farrer-Halls" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cancerul. Tratamente naturiste - Eugen Giurgiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Eugen Giurgiu
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative