Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice - Charlotte Gerson, Beata Bishop
Pret: 42,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTerapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice
Comanda acum "Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice - Charlotte Gerson, Beata Bishop" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:

Medicina moderna este impartita in doua. O jumatate, sustinuta de tehnologia de varf, da rezultate stralucite in privinta afectiunilor acute si a urgentelor. Cealalta jumatate, care se ocupa de afectiunile cronice degenerative, bate pasul pe loc, incapabila sa ofere ceva mai mult decat tratamentul simtomatic pentru cele mai raspandite si mai grave afectiuni, de la cancer pana la afectiunile cardiace si hipertensiune, de la diabet si artrita la obezitate morbida. Toata lumea e convinsa ca aceste "afectiuni ale civilizatiei moderne" sunt nu doar incurabile, ci si inevitabile.

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice contrazice toate afirmatiile de acest gen. Fiind un ghid complet de teoria si practica Terapiei Gerson, creata in urma cu peste 80 de ani de doctoral Max Gerson (1881-1959), cartea demonstreaza ca alimentatia nesanatoasa, saraca din punct de vedere nutritional si toxica este principala cauza a imbolnavirii populatiei din ultimii ani.

Charlotte Gerson, fiica doctorului Max Gerson, cel care a elaborat Terapia Gerson, a dus mai departe opera tatalui ei, infiintand in 1977 Institutul Gerson. Aceasta organizatie nonprofit are drept scop educarea si pregatirea oamenilor in intelegerea Terapiei Gerson, un tratament alternative si netoxic pentru cancer si alte boli degenerative cronice.

Beata Bishop, scriitoare si psihoterapeuta, este chiar una dintre persoanele vindicate de cancer prin Terapia Gerson, in 1981.

Aici veti gasi solutia, sub forma unui program nutritional stralucit, de mare precizie, care elimina cauzele de substrat ale bolilor, ducand la vindecari de durata. Eficienta acestui program a fost dovedita in vindecarea multor tipuri de cancer si a altor afectiuni degenerative.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice
Cartea Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice - Charlotte Gerson, Beata Bishop" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Poti sa-ti vindeci viata - Louise L. Hay Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Louise L. Hay
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative