Teoria relativitatii pe intelesul tuturor

Teoria relativitatii pe intelesul tuturor - Einstein Albert
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeoria relativitatii pe intelesul tuturor
Comanda acum "Teoria relativitatii pe intelesul tuturor - Einstein Albert" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
1905 a fost un an miraculos pentru stiinta. Albert Einstein publica trei lucrari: una tinand inca de domeniul fizicii clasice (in care da o descriere a miscarii browniene), o alta despre efectul fotoelectric (si care avea sa stea la baza dezvoltarii ulterioare a mecanicii cuantice) si, in fine, articolul aparut in Zeitschrift fiir Physik, 'Asupra electrodinamicii corpurilor in miscare', actul de nastere al teoriei relativitatii. Unsprezece ani mai tarziu, Einstein largeste cadrul initial al teoriei (relativitatea restransa) intr-o descriere care include si campul gravitational (relativitatea generala) si care modifica inca mai violent perceptia Comuna asupra realitatii. In 1917, Einstein publica singura sa lucrare in care prezinta publicului larg ideile ce stau la baza recentelor sale rezultate: Teoria relativitatii pe intelesul tuturor. Cartea, remarcabila prin simplitate si claritate, e marturia capacitatii lui Einstein de a privi lumea fara idei stiintifice preconcepute si de a ajunge pana la esenta ultima a lucrurilor, in punctul in care intuitia incearca sa surprinda principiile fizicii, iar imaginatia construieste experimente mintale sugestive. Teoria relativitatii pe intelesul tuturor e o marturie exceptionala pentru fizicieni si, in acelasi timp, laboratorul gandirii lui Einstein in care pot patrunde si cei neinitiati.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teoria relativitatii pe intelesul tuturor
Cartea Teoria relativitatii pe intelesul tuturor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teoria relativitatii pe intelesul tuturor - Einstein Albert" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Creatie sau evolutie. Trebuie sa alegem? - Denis R. Alexander Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Denis R. Alexander
30,40 lei
Spatiu, timp, univers - Smolin Lee Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Smolin Lee
0,00 lei
Nasterea stiintei moderne in Europa - Paolo Rossi Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Paolo Rossi
22,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica