Teoria fericirii

Teoria fericirii - Jonathan Haidt
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTeoria fericirii
Comanda acum "Teoria fericirii - Jonathan Haidt" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Multi dintre noi se intreaba deseori ?Care este sensul vietii??, fara sa se astepte la un raspuns direct, ci mai degraba la o iluminare brusca, la ceva care sa le ofere o revelatie in urma careia lucrurile pe care nu le-au inteles de-a lungul timpului sau pe care nu le-au recunoscut ca fiind importante sa capete un nou sens.
"Teoria fericirii" scoate la iveala faptul ca gandirea umana se bazeaza pe metafore. Ne este usor sa intelegem lucruri noi, bazandu-ne pe ceea ce stim deja. De exemplu, e greu sa definim clar conceptul de ?viata?, dar daca vom folosi metafora ?viata este o calatorie?, vom intelege imediat ca trebuie sa traim studiind terenul, alegandu-ne o directie, gasindu-ne pe parcurs niste tovarasi potriviti si bucur?ndu-ne la maxim de calatorie, pentru ca s-ar putea ca, de fapt, sa nu gasim nimic la capatul drumului. Astfel, Jonathan Haidt ne impartaseste, pas cu pas, secretele intelepciunii antice despre natura umana, despre mecanismele ascunse ale mintii si ale sufletului si ne explica de ce este important sa cunoastem aceste adevaruri inainte de a apela la psihologia moderna.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Teoria fericirii
Cartea Teoria fericirii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Teoria fericirii - Jonathan Haidt" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Trezeste-te! E mai tirziu decit crezi. Exercitii zilnice pentru o viata mai buna - Carole Collins, Carolyn Christison Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Carole Collins, Carolyn Christison
12,82 lei
Murmurul fantomelor - Boris Cyrulnik Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Boris Cyrulnik
19,00 lei
Femei care iubesc prea mult - Robin Norwood Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Robin Norwood
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala