CAUTARE
carte sau publicatie
pe cartea.ro
carte sau publicatie
pe cartea.ro
Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro
- Autor: A. Manailescu , G. Pantu
- Editura: Editura Didactica si Pedagogica
- Colectia:
- Categoria: Manuale scolare
- ISBN:
- An aparitie: 2009
- Numar de pagini: 0
- Format carte:
Descriere carte:
Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X - XII si scolilor profesionale, anii I - IV, meseriile patiseri, cofetari. Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folosite in laboratorul de cofetarie - patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folosite in cofetarie - patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, inghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobandirea competentelor profesionale intr-un mod atractiv si practic.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tehnologia produselor de cofetarie si patiserie X-XII - A. Manailescu , G. Pantu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro