Tehnici De Comunicare

Tehnici De Comunicare - Coman Alina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTehnici De Comunicare
Comanda acum "Tehnici De Comunicare - Coman Alina" de pe libraria ishop la pretul de 17,90 lei
Descriere carte:
Lucrarea contine 6 capitole care propun abordari teoretice detaliate în privinta mecanismelor psihosociale ale comunicarii: Considerente teoretice introductive, Debate-ul, Analiza tranzactionala, Comunicarea nonverbala, Ascultarea activa si Comunicarea asertiva. Capitolele prezinta în parte esantioane de competenta comunicationala finita, specifica. În cazul Analizei tranzactionale, Ascultarii active si Comunicarii asertive, elementele de conduita verbala si nonverbala sunt prezentate panoramic în relatia lor complementara, organica.
Aparatul teoretic propus într-o maniera sintetica dar cu explicitarile necesare este însotit de cele mai multe ori de aplicatii care invita cititorii la exercitii interesante, placute care pot configura în timp deprinderile de comunicare atât de necesare pentru noi toti. Exercitiile de autocunoastere, studiile de caz, jocurile de rol, sarcinile de lucru ofera celor interesati posibilitatea de a învata sa foloseasca în practica vietii de zi cu zi procedurile si tehnicile descrise în materialele teoretice din domeniul comunicarii.
Capitolul Debate aduce sub forma unui ghid informatiile necesare tinerilor interesati si talentati care doresc sa se perfectioneze în domeniul comunicarii, a dezbaterilor formale. 
Bibliografia utilizata este una recenta si vizeaza, în mare parte, lucrari ale unor specialisti care sunt practicieni în domenii ca: managementul reurselor umane, managementul conflictului, negociere, training, rezolvarea de probleme în organizatii, consiliere.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tehnici De Comunicare
Cartea Tehnici De Comunicare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tehnici De Comunicare - Coman Alina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Relatiile Publice In Practica - Gregory Anne Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Gregory Anne
15,26 lei
PR, publicitate si new media - Delia Balaban Ioana Iancu Radu Meza Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Delia Balaban Ioana Iancu Radu Meza
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare