Relatii publice

Relatii publice - Karl Fronlich, Daniela Lovric
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRelatii publice
Comanda acum "Relatii publice - Karl Fronlich, Daniela Lovric" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Doriti sa se vorbeasca despre firma dumneavoastra in mijloacele de comunicare? Doriti sa dialogati cu jurnalistii?Atunci, cititi aceasta carte! Veti afla, intr-un mod practic si intr-o prezentare compacta, cum puteti colabora cu succes cu presa. In aceasta lucrare sunt evidentiate instrumentele esentiale ale PR-ului: de la analiza situatiei pentru intreprinderea /organizatia dumneavoastra, trecand prin obiectivele comunicarii si mergand pana la mesajele concrete. Pe langa acestea, autorii experimentati dau numeroase sfaturi pentru o colaborare profesionala cu prestatorii de servicii in domeniul PR-ului.Cartea este structurata in 4 parti principale, care abordeaza urmatoarele subiecte:1. Cum va poate conduce PR-ul catre succes?2. Cum lucreaza ziaristii si redactiile?3. Cum structurati PR-ul in practica in functie de necesitatile ziaristilor?4. Cum va pot fi de folos prestatorii de servcii de PR?Karl Frohlich lucreaza ca ziarist pentru medii de comunicare de top din domeniul IT.Daniela Lovric conduce agentia CAT PR.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Relatii publice
Cartea Relatii publice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Relatii publice - Karl Fronlich, Daniela Lovric" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Televizorul In Micul Infern - Zoltan Rostas, Sorin Stoica Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Zoltan Rostas, Sorin Stoica
18,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare