Tehnica Organizarii Lucrurilor

Tehnica Organizarii Lucrurilor - Julie Morgenstern
Pret: 17,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTehnica Organizarii Lucrurilor
Comanda acum "Tehnica Organizarii Lucrurilor - Julie Morgenstern" de pe libraria ishop la pretul de 17,50 lei
Descriere carte:
Organizarea pornita din interior inseamna crearea unui sistem bazat pe propia-ti personalitate, pe nevoile si pe scopurile tale.
Organizarea reusita te obliga sa privesti problema in ansamblu, nu doar unul din elementele ei si, prin urmare, sistemul pe care il dezvolti va fi complet. Este un proces creativ care te ajuta sa te concentrezi pe descoperirea a ceea ce este important pentru tine si face acest lucru mai accesibil, in loc sa te convinga sa arunci tot ce poti si sa organizezi ce mai ramane.
Organizarea pornita din interior inseamna sa privesti atent obstacolele care te impiedica sa devii ordonat, pentru a le putea identifica si inlatura o data pentru totdeauna. Inseamna a-ti insusi strategii pentru a accelera si a te asigura ca ajungi la un final si nu doar pe la jumatatea drumului.
Si mai inseamna sa te organizezi inainte de a cumpara si de a-ti inchipui tit felul de metode de stocare sau de cutii interesante, astfel incat cumparaturile tale vor avea un sens si se vor potrivi perfect nevoilor tale.
Organizarea pornita din interior pare ilogica. Nu este normal ca atunci cand dezordinea a ajuns la o limita maxima tu sa te opresti si sa te gandesti. Impulsul este de a te arunca cu capul inainte si de a ataca. Dar daca, mai intai, investesti putin timp in judecata si analiza, vei putea sa gasesti exact solutia pe care o cauti.
Tehnica organizarii lucrurilor, un proces de reeducare,
te invata sa lucrezi cu propia ta personalitate, si nu impotriva ei, pentru a obtine rezultatele pe care le doresti. Cartea a fost conceputa pentru a fi un punct permanent de referinta in secolul XXI. O poti citi si reciti de cate ori vrei, pentru a deprinde principiile fundamentale de a organiza ORICE.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tehnica Organizarii Lucrurilor
Cartea Tehnica Organizarii Lucrurilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tehnica Organizarii Lucrurilor - Julie Morgenstern" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Grafologie. Personalitatea in scris - Radu Constantin Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Radu Constantin
59,00 lei
Criza adolescentei - Dr Stephane Clerget Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Dr Stephane Clerget
28,40 lei
50 de mari mituri ale psihologiei populare. Inlaturarea conceptiilor gresite despre comportamentul uman - Scott O. Lilienfeld, Steven Jay Lynn, John Ruscio, Barry L. Beyerstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Scott O. Lilienfeld, Steven Jay Lynn,...
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata