Tao masajul sexual

Tao masajul sexual - Stephen Russel Si Jurgen Kolb
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTao masajul sexual
Comanda acum "Tao masajul sexual - Stephen Russel Si Jurgen Kolb" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
  STOC EPUIZAT . Este un ghid practic, usor de urmarit, care va invata cum sa va eliberati energiile erotice si cum sa va dezvoltati puterea creativa.

Tao Masajul Sexual descrie un vechi sistem care a fost predat de-a lungul secolelor de la un adept adevarat la altul. Instructiuni clare impreuna cu ilustratii detaliate si fotografii sugestive dau posibilitatea cititorului de a deveni cu usurinta maestru in arta masajului sexual Taoist.

Stephen Russel este initiat in Aikido si in medicina chineza, inclusiv acupunctura. A studiat psihoterapia cu RD Laing. Preda tehnici de tai chi si yoga Taoista, precum si cursuri de vindecare Taoista, inclusiv acelea pentru cupluri care doresc sa si exploreze sexualitatea. Locuieste in Londra.

Jurgen Kolb a infiintat o clinica medicala in Berlin in 1982. El isi combina cunostintele de yoga, Taoism, terapie Gestalt, shamanism, NLP, exercitii de respiratie si masaj in munca sa de terapeut psiho-spiritual in Londra si California.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tao masajul sexual
Cartea Tao masajul sexual in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tao masajul sexual - Stephen Russel Si Jurgen Kolb" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
SECRETELE EXTAZULUI SEXUAL - GOLDMAN, Arlene ; BRODER, Michael S. Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
GOLDMAN, Arlene ; BRODER, Michael S.
27,55 lei
Supersex - Tracey Cox Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Tracey Cox
52,16 lei
Viata sexuala - Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Larousse
49,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate