Cat de mare inseamna mare?

Cat de mare inseamna mare?  - Anne Hooper, Jeremy Holford
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCat de mare inseamna mare?
Comanda acum "Cat de mare inseamna mare?  - Anne Hooper, Jeremy Holford" de pe libraria ishop la pretul de 15,11 lei
Descriere carte:
Cartea, scrisa intr-un stil amuzant si inspirat ilustrata, abordeaza evolutia sexologiei ca stiinta a sexualitatii umane, de la Antichitate si Evul Mediu - surprinzand punctul de vedere restrictiv al bisericii - pana la "explozia" sexuala din secolul al XX-lea.

Autorii - Anne Hooper, jurnalist si terapeut sexual, si Jeremy Holford, membru al Federatiei Internationale pentru Planificare Familiala - au urmarit, concomitent cu abordarea din punct de vedere istoric a sexologiei, si schimbarile legislative in domeniu, precum si experimentele sexuale care aveau loc in America si Marea Britanie in anii '60-'70, anii revolutiei sexuale.

Cartea aduce, de asemenea, in atentia cititorului diverse evenimente legate de problema sexologiei, precum si aportul unor personalitati la studiul sexului, cum sunt: Alfred Kinsey, care a pus bazele sexologiei moderne, William Masters si Virginia Johnson, controversatii terapeuti sexuali, Betty Dodson, initiatoarea workshop-urilor despre corpul uman si sex, Martin Cole, unul dintre primii sustinatori ai avortului si ai necesitatii educatiei contraceptive pentru tineri, si John Bancroft, care a tratat disfunctiile sexuale atat prin metode medicale, cat si prin mijloace psihoterapeutice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cat de mare inseamna mare?
Cartea Cat de mare inseamna mare?  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cat de mare inseamna mare? - Anne Hooper, Jeremy Holford" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Erotismul - Roger Dadoun Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Roger Dadoun
10,93 lei
Tao masajul sexual - Stephen Russel Si Jurgen Kolb Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Stephen Russel Si Jurgen Kolb
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate