Tanarul Scriitor O Monografie

Tanarul Scriitor O Monografie - Radut Bilbiie
Pret: 11,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTanarul Scriitor O Monografie
Comanda acum "Tanarul Scriitor O Monografie - Radut Bilbiie" de pe libraria ishop la pretul de 11,70 lei
Descriere carte:
Prin programul initiat de Partidul Comunist dupa preluarea puterii in anul 1948, de formare a unei generatii de tineri scriitori, necontaminati de ideologia burgheza, au fost infiintate o serie de institutii menite sa slujeasca acest deziderat. Formarea omului nou viza deopotriva insul comun si elitele, dar presupunea, in cazul celor din urma, inlocuirea garniturii preluate - tovarasii de drum - cu elemente sigure din punct de vedere ideologic, posesoare ale unui inaintat nivel politic, recrutate din pepinierele si incubatoarele de creatie literara aflate sub controlul partidului. Este rolul acestui studiu monografic sa stearga praful depus si sa readuca in discutie statutul unei institutii culturale, revista Tanarul scriitor parte a unui vast experiment esuat, cel de formare institutionalizata a tinerilor scriitori.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tanarul Scriitor O Monografie
Cartea Tanarul Scriitor O Monografie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tanarul Scriitor O Monografie - Radut Bilbiie" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comunicarea - Ioan Dragan Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Ioan Dragan
57,03 lei
Antrenamentul abilitatilor de negociere - Stefan Prutianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Stefan Prutianu
31,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare