Cum sa devii un Nimeni

Cum sa devii un Nimeni - Iulian Comanescu
Pret: 22,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa devii un Nimeni
Comanda acum "Cum sa devii un Nimeni - Iulian Comanescu" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
"Esti un nimeni!" Aceasta imprecatie se adreseaza, de regula, unei persoane care e "cineva". Probabil ca mai des decat se spune, in Romania si in limba romana, despre cineva ca e cineva. Fara pretentii de rigoare ... antropologica, ceea ce se vede cu ochiul liber, la noi, e predilectia catre contestatie - mai nou, pe Internet, catre injuratura -, deci o carte care se ocupa cu mecanismele celebritatii si masinaria media trebuie sa aiba in vedere "devenirea intru Nimeni". Un "Nimeni" este opusul lui "cineva" la scara istorica, si totusi e o persoana care a fost numita cu insulta asta tocmai fiindca a facut ceva.

"In Cum sa devii un Nimeni e vorba de branduri personale, statutul de vedeta, classic media, new media, asa cum arata ele in Romania, in 2009. Am impanat cartea cu povesti traite pe propria piele, anecdote care sper sa aiba o incarcatura de mici studii de caz. In businessul asta, lucrurile nu sunt de fapt nici cum se spune la scoala de jurnalism, nici ca-n ziarele de scandal. Cred ca publicul vrea sa stie cum arata dinauntru." ( Iulian Comanescu )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa devii un Nimeni
Cartea Cum sa devii un Nimeni in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa devii un Nimeni - Iulian Comanescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Antropologie politica - Nicolae Frigioiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Nicolae Frigioiu
28,50 lei
Comunicarea Intre Informare si Manipulare - Coman Claudiu, Selaru Vasile Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Coman Claudiu, Selaru Vasile
15,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare