Suspendarea Conditionata A Executarii Pedepsei

Suspendarea Conditionata A Executarii Pedepsei - Morar Ioana Cristina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSuspendarea Conditionata A Executarii Pedepsei
Comanda acum "Suspendarea Conditionata A Executarii Pedepsei - Morar Ioana Cristina" de pe libraria ishop la pretul de 27,90 lei
Descriere carte:
Culegerea de fata reprezinta perspectiva jurisprudentiala în materia suspendarii executarii pedepsei, solutiile selectate fiind semnificative pentru modul în care instantele au interpretat si aplicat dispozitiile legale.

 

Pentru o documentare rapida si exacta, volumul de fata contine si un index alfabetic al principalelor notiuni care se regasesc în hotarârile judecatoresti din cuprinsul sau.

Culegerea de fata se adreseaza atât studentilor, cât si practicienilor din acest domeniu, pentru care speram sa se dovedeasca un instrument de lucru util si interesant.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Suspendarea Conditionata A Executarii Pedepsei
Cartea Suspendarea Conditionata A Executarii Pedepsei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Suspendarea Conditionata A Executarii Pedepsei - Morar Ioana Cristina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta