Drepturile De Procedura In Jurisprudenta C.e.d.o. (2001-2002)

Drepturile De Procedura In Jurisprudenta C.e.d.o. (2001-2002) - Popescu Corneliu Liviu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrepturile De Procedura In Jurisprudenta C.e.d.o. (2001-2002)
Comanda acum "Drepturile De Procedura In Jurisprudenta C.e.d.o. (2001-2002) - Popescu Corneliu Liviu" de pe libraria ishop la pretul de 30,52 lei
Descriere carte:
Lucrarea face parte dintr-o serie dedicata jurisprudentei CEDO care mai cuprinde Libertatea de exprimare in jurisprudenta CEDO (1999-2002), Hotararile CEDO pronuntate in cauzele impotriva Romaniei, Jurisprudenta CEDO (1999-2002).
Prezenta culegere de jurisprudenta include o selectie din cele mai recente solutii ale Curtii Europene a Drepturilor Omului referitoare la drepturile de procedura, traduse in limba romana.
Ea contine 51 de hotarari ale instantei de contencios european. In cateva cazuri hotararile relative la un caz asemanator si pronuntate in aceeasi zi, sunt prezentate impreuna. Obiectul cauzelor poarta asupra art. 6 ("Dreptul la un proces echitabil") si art. 13 ("Dreptul la o cale efectiva de atac") din Conventia europeana, precum si asupra art. 2 ("Dreptul la un dublu grad de jurisdictie in materie penala") din Protocolul nr. 7 la Conventie.
Actele jurisdictionale ale Curtii Europene continute in prezenta culegere au fost publicate de autor (cu traducere in rezumat si continand comentarii) in diferite reviste de specialitate.
Lucrarea se adreseaza studentilor invatamantului universitar si cursantilor invatamantului postuniversitar juridic, dar si teoreticienilor si practicienilor dreptului, interesati de consacrarea si garantarea europeana a drepturilor de procedura.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drepturile De Procedura In Jurisprudenta C.e.d.o. (2001-2002)
Cartea Drepturile De Procedura In Jurisprudenta C.e.d.o. (2001-2002) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drepturile De Procedura In Jurisprudenta C.e.d.o. (2001-2002) - Popescu Corneliu Liviu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Curtea de Apel Timisoara. Buletinul jurisprudentei 2006 - Curtea de Apel Timisoara Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurisprudenta
Curtea de Apel Timisoara
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta