Surprins de bucurie. Povestea unei convertiri (Editia 2011)

Surprins de bucurie. Povestea unei convertiri (Editia 2011) - C.S. Lewis
Pret: 26,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSurprins de bucurie. Povestea unei convertiri (Editia 2011)
Comanda acum "Surprins de bucurie. Povestea unei convertiri (Editia 2011) - C.S. Lewis" de pe libraria ishop la pretul de 26,10 lei
Descriere carte:
Mai putin cunoscut de publicul larg este faptul ca C.S. Lewis a scris remarcabile studii de literatura medievala si critica literara si ca e socotit cel mai important apologet al crestinismului din secolul XX (cateva scrieri ale sale pe tema credintei -- Despre minuni, Cele patru iubiri, Problema durerii sau Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar -- au fost traduse la Humanitas).
In Marea Britanie, Lewis a devenit celebru inca din timpul vietii gratie conferintelor lui vibrante despre crestinism, transmise la radio in timpul razboiului. Scrierile si cu atat mai mult conferintele crestine ale lui Lewis erau atat de convingatoare pentru ca izvorau din incarcatura emotionala a propriei convertiri. Si chiar despre aceasta convertire, oarecum surprinzatoare pentru un tanar intelectual studios, lucid, deloc lipsit de spirit critic, e vorba in cartea de fata.
Surprins de bucurie este, in fond, o autobiografie spirituala: in spatele vietii exterioare se contureaza evolutia launtrica a autorului de la credinta conventionala din copilarie la necredinta frivola din prima tinerete si, in fine, la credinta profunda in Dumnezeul crestin.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Surprins de bucurie. Povestea unei convertiri (Editia 2011)
Cartea Surprins de bucurie. Povestea unei convertiri (Editia 2011) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Surprins de bucurie. Povestea unei convertiri (Editia 2011) - C.S. Lewis" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Jurnalul revolutiei cubaneze - Ernesto Che Guevara Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ernesto Che Guevara
26,55 lei
Exercitiu de sinceritate - Ion Vianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ion Vianu
23,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica