Doamna Thomas Mann

Doamna Thomas Mann - Inge Si Walter Jens
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDoamna Thomas Mann
Comanda acum "Doamna Thomas Mann - Inge Si Walter Jens" de pe libraria ishop la pretul de 32,10 lei
Descriere carte:
Cunoscutii germanisti Inge si Valter Jens, autorii lucrarii "Doamna Tohmas Mann. Viata Katharinei Pringsheim"?, pornesc de la rolul esential jucat de Katia Mann in viata si creatia sotului ei si a celor sase copii ai familiei Mann. Preluand toate grijile si problemele vietii de zi cu zi, Katiei Mann ii revine functia cruciala de liant al unei familii mari si dificile si de catalizator al unei creatii literare unice si geniale in conditiile turbulente ale evenimentelor istorice din secolul XX. Inge si Valter Jens se bazeaza in prezentarea lor pe o multitudine de documente inedite (mai ales corespondenta) care vad pentru prima data lumina tiparului largind si amplificand cadrul; in felul acesta viata familiei Mann este proiectata pe un fundal care primeste amprenta unei istorii culturale a secolului XX.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Doamna Thomas Mann
Cartea Doamna Thomas Mann in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Doamna Thomas Mann - Inge Si Walter Jens" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Descrierea vietii sale de catre el insusi - Nicolae Bethlem Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Nicolae Bethlem
25,89 lei
Intalniri in lumi razletite - Ermilios Agalidis Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ermilios Agalidis
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica