Suprasolicitat, coplesit si prost platit

Suprasolicitat, coplesit si prost platit - Louis Barajas
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSuprasolicitat, coplesit si prost platit
Comanda acum "Suprasolicitat, coplesit si prost platit - Louis Barajas" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Daca simti ca problemele de la serviciu ti-au acaparat toata viata, daca ai sentimentul ca viata ta personala este in pragul unei crize din cauza solicitarilor profesionale, daca iti dai tot interesul si, cu toate acestea, consideri ca esti platit sub nivelul valorii pe care o oferi, daca traiesti cu senzatia ca evolutia ta profesionala nu se afla pe o panta ascendenta, ci dimpotriva, atunci cartea lui Louis Barajas, Suprasolicitat, coplesit si prost platit iti va fi de mare ajutor in a lua deciziile corecte pentru a te elibera de povara unei slujbe coplesitoare. Scrisa plecand de la experienta personala si profesionala a autorului, cartea ii ofera oricarui cititor care doreste sa-si imbunatateasca situatia profesionala instrumentele necesare realizarii acestui proces. Punand accentul pe organizare, pe cumpatare, pe inspiratie si pe consecventa, autorul ii incurajeaza pe toti cei care se simt suprasolicitati sa-si evalueze situatia in care se afla si sa ia masurile necesare pentru ameliorarea ei. Trecerea de la stres la succes este realizabila, atat timp cat exista dorinta de dezvoltare, dar, in acelasi timp, si recunostinta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Suprasolicitat, coplesit si prost platit
Cartea Suprasolicitat, coplesit si prost platit in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Suprasolicitat, coplesit si prost platit - Louis Barajas" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa scriem un CV de succes - (editor) Dorling Kindersley Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
(editor) Dorling Kindersley
18,59 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Resurse Umane / CarieraCarti recomandate din categoria Resurse Umane / Cariera