Sufocare

Sufocare - Chuck Palahniuk
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSufocare
Comanda acum "Sufocare - Chuck Palahniuk" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Victor Mancini, personajul principal al romanului Sufocare, este un fost student la Medicina care, pentru a-si putea tine in spital mama bolnava de Alzheimer, recurge la un truc extrem de ingenios: simuleaza ca se ineaca in restaurante de lux. Simtindu-se responsabili pentru viata sa, ?salvatorii? ii trimit cecuri. Obsedat sexual, incercind (in van) sa-si trateze adictia, suflet torturat care nu si-a cunoscut niciodata tatal, Victor Mancini descopera cu uimire ca ar putea avea (sau nu?) descendenta divina. Dupa cum marturiseste Palahniuk,

? Sufocare este cartea la a carei redactare am lucrat cel mai mult: sase luni. Spre deosebire de Fight Club (trei luni) sau Cintec de leagan (sase saptamini). Dar la aceasta perioada se adauga ani si ani de documentare si experiente care de care mai bizare. De pilda, un prieten m-a lasat sa fac disectii pe cadavre, altul mi-a povestit cum e sa lucrezi la Disneyland, un medic mi-a tinut o prelegere despre alunite si negi, folosind drept model o dansatoare exotica. Ar trebui sa mi se deduca din impozit toata berea cu care le-am facut cinste acestor interlocutori?.

?Un roman la fel de provocator si de obsedant precum Fight Club ...Vocea lui Palahniuk e atit de clar diferentiata, incit s-ar putea spune ca autorul apartine unui gen literar cu un singur reprezentant ? el insusi.?
( The Washington Post )
?Putini autori contemporani sint in stare sa combine cu atita farmec socantul si comicul... Voiosia anarhica, violenta a lui Chuck Palahniuk il recomanda ca pe un demn continuator al lui Ken Kesey. ? ( Newsday )
? Sufocare e un nou si bine-venit antidot impotriva vietii aseptice a consumatorului lumii moderne, asa ca nu poti da vina pe el daca o sa te stringa de git. ? ( Maxim )
?Iata un De veghe in lanul de secara , dar fara manusi, un Zbor deasupra unui cuib de cuci scris ca in transa. Un roman sclipitor. ? ( Fort Meyers News Press )

Sufocare a fost ecranizat de Clark Gregg si a obtinut Marele Premiu al Festivalului de Film de la Sundance, 2008.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sufocare
Cartea Sufocare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sufocare - Chuck Palahniuk" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opere alese - Velimir Hlebnikov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Velimir Hlebnikov
13,30 lei
Cartea interzisa vol. 2 Tara Duncan  - Sophie Audouin-Mamikonian Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Sophie Audouin-Mamikonian
37,91 lei
Paria - Pascal Bruckner Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Pascal Bruckner
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala