Spiritul programarii neuro-lingvistice (NLP)

Spiritul programarii neuro-lingvistice (NLP) - Dr. L. Michael Hall
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSpiritul programarii neuro-lingvistice (NLP)
Comanda acum "Spiritul programarii neuro-lingvistice (NLP) - Dr. L. Michael Hall" de pe libraria ishop la pretul de 24,70 lei
Descriere carte:
In masura in care presupune o filozofie si o psihologie, Programarea neuro-lingvistica poate fi incadrata in scoala constructivista si in aceea a stiintelor cognitive, mai ales in psihologia cognitiva. Unul dintre fondatorii acestui domeniu de cercetare, Richard Bandler, afirma ca ?NLP reprezinta o atitudine, sustinuta de o metodologie, care lasa in urma un sir de tehnici?.

Spiritul programarii neuro-lingvistice (NLP) scoate in evidenta pregatirea necesara pentru atingerea nivelului de Master Practician NLP. In timpul acestei pregatiri, participantii exploreaza stari de constiinta noi si mai bogate in resurse, care le permit un potential propriu maxim. De asemenea, se studiaza in detaliu metaprogramele care se refera la patternurile de prelucrare a informatiei sau de ?scamatorie lingvistica? adica procedeele lingvistice care utilizeaza distinctiile invatate in cadrul Metamodelului pentru a face reincadrari si inlocuiri prin intermediul conversatiei. Astfel, accentul trebuie plasat pe cunostintele experimentale, deoarece starile traite constituie spiritul NLP, exprim?nd si evoc?nd reprezentarile si senzatiile ce duc la adoptarea atitudinii pe care au avut-o fondatorii NLP.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Spiritul programarii neuro-lingvistice (NLP)
Cartea Spiritul programarii neuro-lingvistice (NLP) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Spiritul programarii neuro-lingvistice (NLP) - Dr. L. Michael Hall" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Casatoria din dragoste. Oare mai exista? - Pascal Bruckner Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Pascal Bruckner
23,75 lei
Reflectii asupra violentei - Georges Sorel Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Georges Sorel
9,21 lei
Omul in cautarea sensului vietii -  Viktor E. Frankl Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Viktor E. Frankl
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie