Spectre Din Trecut

Spectre Din Trecut - Timothy Zahn
Pret: 25,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSpectre Din Trecut
Comanda acum "Spectre Din Trecut - Timothy Zahn" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Tomothy Zahn, castigator al premiului Hugo, se reintoarce triumfator in universul Star Wars cu primul dintre cele doua volume in care se scrie istoria Noii Republici confruntate cu cel mai periculos dusman de pana acum: un comandat suprem imperial, mort.

Spectre din trecut

Imperiul se afla in pragul prabusirii. Dar a pastrat un plan abominal pentru final. Mai intai urzeste un scenariu care ar putea ineca Noua Republica intr-o baie de sange provocata de un genocid si de un razboi civil. Apoi se napusteste asupra sa socanta veste potrivit careia se pare ca Marele Amiral Thrawn - cel mai viclean si mai crud comandant suprem din istorie - s-a intors din morti pentru a conduce Imperiul spre un triumf de mult profetit. Luptand impotriva imposibilului, Han si Leia incep o goana disperata impotriva timpului pentru a impiedica destramarea Noii Republici confruntate cu doua pericole: unul din interior si unul din afara. Intre timp, Luke i se alatura Marei Jade, folosind forta pentru a da de urma unei misterioase nave pirat cu echipaj format din clone.
Totusi, cei mai periculosi dintre toti sunt cei care pandesc din umbra, orchestrind un plan sumbru care ar putea transforma Republica si Imperiul in propriile marionete.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Spectre Din Trecut
Cartea Spectre Din Trecut in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Spectre Din Trecut - Timothy Zahn" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atacul clonelor (Razboiul stelelor) - R.. A. Salvatore Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
R.. A. Salvatore
28,50 lei
Dune - Cruciada masinilor - Brian Herbert, Kevin J. Andreson Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Brian Herbert, Kevin J. Andreson
52,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune