Geneza

Geneza - Bernard Beckett
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGeneza
Comanda acum "Geneza - Bernard Beckett" de pe libraria ishop la pretul de 31,34 lei
Descriere carte:
Actiunea acestui roman electrizant se petrece pe o insula indepartata, intr-o lume post apocaliptica, plina de boli. Anax este convinsa ca se pricepe la istorie. Ceea ce e foarte bine, deoarece va trebui sa dea piept cu trei examinatori, iar examenul ei complicat, ce va dura toata ziua, tocmai a inceput. Daca il va lua, va fi admisa in Academie, institutia guvernamentala de elita a societatii utopice in care traieste. Dar Anax este pe cale sa descopere ca toate cunostintele ei, toata istoria pe care a invatat-o, nu reprezinta mare lucru. Si ca Academia nu este chiar ce credea ea. In acest roman excelent, de o ingeniozitate iesita din comun, examenul lui Anax ne va conduce intr-un viitor unde ne vom confrunta cu problemele nerezolvate ale stiintei si ale filosofiei. Ce reprezinta constiinta? Ce ne face sa fim oameni? Daca inteligenta artificiala s-ar dezvolta indeajuns, care ar mai fi statutul special al umanitatii? Deosebit si original, romanul lui Beckett ne va surprinde cu un final socant.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Geneza
Cartea Geneza in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Geneza - Bernard Beckett" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Proiecte planetare - Alexandru Mironov Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Alexandru Mironov
14,06 lei
INGERUL MECANIC. DISPOZITIVE INFERNALE 1 - Cassandra Clare Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Cassandra Clare
42,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune