Spatiu, timp, univers

Spatiu, timp, univers - Smolin Lee
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSpatiu, timp, univers
Comanda acum "Spatiu, timp, univers - Smolin Lee" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
In secolul XX, doua teorii fundamentale au rasturnat perspectiva clasica asupra lumii: teoria relativitatii generale a lui Einstein, care descrie fenomene la scara astronomica (planete, sisteme solare si galaxii), si mecanica cuantica, explicand fenomenele de la scara microscopica (molecule, atomi, nuclee). Vreme indelungata, fundamentele insesi ale celor doua teorii pareau ireconciliabile, iar incercarile fizicienilor de a ajunge la o teorie care sa unifice gravitatia si mecanica cuantica, o teorie a „tot ce exista', nu au dus nicaieri. In ultimii ani insa, sansa unificarii pare sa surada fizicienilor, fiind creat un cadru matematic capabil sa reconcilieze gravitatia si mecanica cuantica. Lee Smolin, unul dintre pionierii domeniului, prezinta cu eleganta, simplitate si claritate conceptia actuala despre spatiu si timp. Cartea ne confrunta cu cele mai profunde si tulburatoare intrebari legate de natura universului, cum ar fi daca spatiul si timpul sunt continue sau discontinue, intrebari pe care nimeni, specialist sau nespecialist, nu se poate impiedica sa si le puna.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Spatiu, timp, univers
Cartea Spatiu, timp, univers in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Spatiu, timp, univers - Smolin Lee" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul Cronologic Al Stiintelor - OCHOA George, COREY Melinda, Trad. DAMASCHIN Niculita Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
OCHOA George, COREY Melinda, Trad. DA...
17,91 lei
Descoperirea particulelor subatomice - Weinberg Steven Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Weinberg Steven
23,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica