Spaniola intensiva (B1-B2)

Spaniola intensiva (B1-B2) - Irina Ilegitim, Susana Gonzales Lopez
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSpaniola intensiva (B1-B2)
Comanda acum "Spaniola intensiva (B1-B2) - Irina Ilegitim, Susana Gonzales Lopez" de pe libraria ishop la pretul de 20,71 lei
Descriere carte:
Conceputa ca material de studiu in "regimurile cu/fara profesor" si punand accentul pe intelegerea spaniolei curente si colocviale, motiv pentru care substanta celor 20 de unitati de studiu o constituie, preponderent, dialogul (cu exceptia unitatilor afectate studiului culturii si civilizatiei iberice dar si celei sud-americane, in care, prin texte scurte, este abordata o tematica de actualitate: obiceiuri, sarbatori, gastronomie, timp liber), "Spaniola intensiva" se adreseaza unui public larg, incepatori sau initiati. Iar daca pentru cei dintai lucrarea se constituie intr-un ghid fundamental al studiul spaniolei, celei de-a doua categorii de cursanti volumul ii pune la dispozitie o multitudine de posibilitati de a-si consolida si completa cunostintele de limba.
Lectiile beneficiaza de o configuratie recurenta (text; lexic; fixarea noilor structuri; verificarea intelegerii textului prin aplicatii; gramatica; aplicatii de repetare si fixare a noutatilor; exercitii in regimul "cu profesor"), iar problematica specifica gramaticii isi afla dezvoltari comprehensibile, fiind predata clar si concis si sustinuta de aplicatii suplimentare, numeroase si variate ("teste periodice de autoevaluare", la fiecare 4 unitati de studiu, si un "test de autoevaluare finala"), care asigura o recapitulare si o fixare a cunostintelor prezentate, de o CHEIE A EXERCITIILOR si, in cele doua anexe, de un GLOSAR LEXICAL (pe unitati de studiu), respectiv de o SISTEMATIZARE A CONJUGARII VERBELOR.

AUTORI:
Irina Ilegitim, licentiata si doctoranda a Universitatii "Al.I. Cuza" din Iasi, este profesor titular al catedrei de "Cultura si civilizatie spaniola" a Palatului Copiilor din Iasi, cu o bogata experienta in predarea limbii spaniole, valorificata in publicarea a numeroase manuale dedicate studiului acestei limbi in cursul liceal (clasele a X-a si a XII-a), in traduceri si articole in periodicele iesene.
Susana Gonzales Lopez, licentiata in filologie spaniola si doctoranda a Universitatii "Complutense" din Madrid, Spania, a fost, in perioada 2001-2003, lector al Universitatii "Al.I. Cuza" din Iasi si membra in Comisia pentru examenele DELE, organizate de Institutul Cervantes din Bucuresti.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Spaniola intensiva (B1-B2)
Cartea Spaniola intensiva (B1-B2) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Spaniola intensiva (B1-B2) - Irina Ilegitim, Susana Gonzales Lopez" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spaniola rapida progrese vizibile in 2-3 saptamani - Juan Mundo, Jesus Sandoval Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Spaniola
Juan Mundo, Jesus Sandoval
13,46 lei
Teste de limba spaniola - Aurora Niculescu-Mizil Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Spaniola
Aurora Niculescu-Mizil
9,53 lei
El Espanol en serio. Curs practic de limba spaniola - Gustavo-Adolfo Loria-Rivel Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Spaniola
Gustavo-Adolfo Loria-Rivel
13,78 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba SpaniolaCarti recomandate din categoria Limba Spaniola