Soarele de la Breda

Soarele de la Breda - Arturo Perez-Reverte
Pret: 25,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSoarele de la Breda
Comanda acum "Soarele de la Breda - Arturo Perez-Reverte" de pe libraria ishop la pretul de 25,60 lei
Descriere carte:
Al treilea roman din seria Aventurile capitanului Alatriste , recent adaptata pentru marele ecran, cu Viggo Mortensen in rolul principal. De data aceasta, nastrusnicul si indraznetul capitan se afla in prima linie a armatei regelui don Felipe al IV-lea, luptind impotriva "ereticilor calvinisti" din Tarile de Jos. Regimentele spaniole asediaza cetatea rebela Breda si, pe masura ce batalia se prelungeste, rezultatul ei se transforma, dintr-o chestiune de strategie militara, intr-una de orgoliu national. Incercarea disperata a Spaniei de a evita un alt esec rusinos in campania din Flandra ii ofera lui Perez-Reverte ocazia de a infatisa grandioase scene de batalie, al caror echivalent vizual este un celebru tablou al lui Velazquez, dar si fata ascunsa a oricarui razboi, alcatuita din foamete, lipsuri, privatiuni, descurajare si razmerite in rindul soldatilor.

"Seria de romane dedicata aventurilor capitanului Alatriste este o fresca ampla si impresionanta, avind in centru un erou inteligent si charismatic." ( The New York Times )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Soarele de la Breda
Cartea Soarele de la Breda in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Soarele de la Breda - Arturo Perez-Reverte" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Valurile iubirii - Anita Shreve Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Anita Shreve
23,65 lei
Batrinul care citea romane de dragoste - Luis Sepulveda Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Luis Sepulveda
15,68 lei
Taunul - Ethel Lillian Voynich Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ethel Lillian Voynich
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala