Sistemul Jurisdictiilor Internationale

Sistemul Jurisdictiilor Internationale - Aurescu Bogdan
Pret: 32,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSistemul Jurisdictiilor Internationale
Comanda acum "Sistemul Jurisdictiilor Internationale - Aurescu Bogdan" de pe libraria ishop la pretul de 32,70 lei
Descriere carte:

Studierea jurisdictiilor internationale constituie nu numai expresia unei alinieri necesare la practica universitara europeana, ci si raspunsul firesc fata de o crestere constanta, in Romania, a interesului fata de jurisprudenta instantelor internationale.

Jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului a exercitat (si exercita in continuare) o influenta considerabila asupra sistemului romanesc de drept, determinand ajustari necesare ale legislatiei romane sau adaptari ale practicii administrative ori judecatoresti la standardele europene. Pe de alta parte, odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, statul roman va deveni parte integranta a sistemului juridic comunitar.

Volumul de fata, dedicat mai cu seama necesitatilor studiului universitar, incearca sa faca usor de inteles particularitatile celor aproape 30 de instante internationale analizate atat in aspectele lor teoretice, cat si de practica jurisprudentiala. Acolo unde este cazul, au fost puse in evidenta experienta si implicarea romaneasca in materie. Fiecare curs este urmat de anexe bogate, de o bibliografie selectiva orientativa, datele folosite fiind cele disponibile pana la inceputul lunii octombrie 2005.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sistemul Jurisdictiilor Internationale
Cartea Sistemul Jurisdictiilor Internationale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sistemul Jurisdictiilor Internationale - Aurescu Bogdan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept international privat - Dan Lupascu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Dan Lupascu
35,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept internationalCarti recomandate din categoria Drept international