Sindromul metabolic

Sindromul metabolic - Camelia Diaconu
Pret: 13,46 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSindromul metabolic
Comanda acum "Sindromul metabolic - Camelia Diaconu" de pe libraria ishop la pretul de 13,46 lei
Descriere carte:
Prin sindrom metabolic intelegem, indeobste, o constructie teoretica a asocierii frecvente a unui numar de tulburari cronice de natura metabolica: exces ponderal/obezitate, modificarea profilului lipidelor circulante, tulburari de glicoreglare, tulburari hemodinamice, hipertensiune arteriala etc. Multa vreme, acest sindrom a fost denumit si ?sindromul insulinorezistentei?. Sindromul metabolic este din ce in ce mai actual, el putand fi identificat in orice cabinet medical cu o minima dotare. El stimuleaza medicul in evaluarea tuturor componentelor lui, pentru ca abordarea terapeutica sa fie cat mai judicioasa si cat mai completa, dar fara excesul de medicamente care se practica in prezent, si care, dincolo de o anumita limita, poate avea efecte secundare nedorite.

Cuprins: Introducere. Definitii ale sindromului metabolic. Frecventa sindromului metabolic si anomaliilor sale. Elemente de fiziologia sindromului metabolic. Genetica sindromului metabolic. Diagnosticul sindromului metabolic. Caracteristicile pacientilor metabolic obezi, dar cu greutate corporala normala. Managementul sindromului metabolic.

Adresabilitate: Medici specialisti in medicina interna, medici de familie, publicul larg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sindromul metabolic
Cartea Sindromul metabolic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sindromul metabolic - Camelia Diaconu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Clinica Mayo. Despre Durerea Cronica - SWANSON David W., Trad. CARARE Valentina Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
SWANSON David W., Trad. CARARE Valentina
12,51 lei
Patologia moleculara a pielii - Alecu Mihail Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Alecu Mihail
31,07 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana