Semiologie medicala pentru asistenti medicali

Semiologie medicala pentru asistenti medicali - Monica Moldoveanu , Mihaela Vasile
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSemiologie medicala pentru asistenti medicali
Comanda acum "Semiologie medicala pentru asistenti medicali - Monica Moldoveanu , Mihaela Vasile" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Semiologia este piatra fundamentala a diagnosticului. Informatiile anamnestice orienteaza, datele clinice fundamenteaza, iar datele de laborator confirma diagnosticul.

Cursul de semiologie medicala isi propune sa inarmeze asistentul medical cu metode si tehnici de examinare a pacientului si, in acelasi timp, cu mijloace si cai de a descoperi semnele si simptomele si a le interpreta in mod corespunzator cu scopul de a aprecia corect si rapid diagnosticul clinic pentru a interveni eficient in sprijinul redobandirii/ameliorarii sanatatii pacientului. Este structurat in trei capitole: (1) Utilizarea terminologiei medicale in efectuarea anamnezei; (2) Modificarile observate de asistenta medicala la inspectia generala si (3) Manifestari cauzate de diferite afectiuni. La sfarsit, exista o sectiune de teste pentru evaluarea cunostintelor.

Datorita nevoii permanente de cunoastere si perfectionare a asistentului medical, ca si a tuturor profesionistilor din domeniul sanatatii, aceasta carte este extrem de utila elevilor scolilor sanitare postliceale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Semiologie medicala pentru asistenti medicali
Cartea Semiologie medicala pentru asistenti medicali in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Semiologie medicala pentru asistenti medicali - Monica Moldoveanu , Mihaela Vasile" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de examinari medicale  - Didier Sicard , Thierry Guez Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Didier Sicard , Thierry Guez
21,19 lei
A Preveni - Philippe Presles, Catherine Solano Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Philippe Presles, Catherine Solano
39,90 lei
Bolile renale pe intelesul tuturor - Ion Ioan Costica Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Ion Ioan Costica
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana