Si atunci ne-au terminat

Si atunci ne-au terminat - Joshua Ferris
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSi atunci ne-au terminat
Comanda acum "Si atunci ne-au terminat - Joshua Ferris" de pe libraria ishop la pretul de 32,40 lei
Descriere carte:
Cu un umor debordant, Joshua Ferris spune o poveste adevarata despre supravietuire, in care se regasesc tot mai multi cititori. In 2007, Si atunci ne-au terminat, romanul de debut al tanarului scriitor american Joshua Ferris, a tasnit ca un fulger: i s-a acordat PEN/Hemingway Award, a ocupat primele locuri in topurile de vanzari din SUA si a fost tradus in douazeci si cinci de limbi.

Anul 2001. Explozia internetului face ravagii in companiile americane. Concedierile lovesc o nenumita agentie de publicitate din Chicago, ai carei angajati traiesc sub un asediu psihic cu atat mai stresant, cu cat numarul lor se diminueaza pe zi ce trece.

Romanul este scris la persoana intai plural, iar vocea - uneori ironica sau sarcastica, alteori plina de compasiune - a unui "noi" care are imediat priza la cititori capteaza dinamica unei culturi standardizate: cea a cubiculelor corporatiste, cu barfa atotstapanitoare, farsele pe internet si tot mai desele pauze de cafea.

Daca la inceput personajele par a alcatui o colectie de "arhetipuri de birou", pe parcursul romanului, odata cu dezvaluirea dramelor personale, devin credibile si captivante. Ieri Tom Mota, Joe Pope, Janine Gorjanc, Marcia Dwyer sau Benny Shassburger erau copywriteri si designeri de top, azi fie trebuie sa paraseasca agentia, fara sa li se dea nici o explicatie, fie sa continue sa lucreze sub semnul fricii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Si atunci ne-au terminat
Cartea Si atunci ne-au terminat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Si atunci ne-au terminat - Joshua Ferris" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Magul - W. Somerset Maugham Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
W. Somerset Maugham
25,60 lei
Porno - Irvine Welsh Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Irvine Welsh
40,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala