SINGELE CELORLALTI

SINGELE CELORLALTI - BEAUVOIR, Simone de
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSINGELE CELORLALTI
Comanda acum "SINGELE CELORLALTI - BEAUVOIR, Simone de" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
In romanul Singele celorlalti celebra scriitoare si eseista de origine franceza Simone de Beauvoir pune in discutie dificila problema a activismului politic si a consecintelor pe care acesta le atrage.
Privit si ca apologie a Rezistentei Franceze, romanul a fost scris inainte de incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand nu era cunoscuta inca finalitatea conflictului. Cartea graviteaza in jurul lui Jean Blomart, tanar dintr-o famile burgheza dar cu puternice simpatii comuniste, care il vor duce in cele din urma la reanalizarea intregii sale vieti de pana atunci. Despartirea de cei apropiati o va implica si pe iubita sa H?lene, fiinta individualista, care nu-i poate intelege convingerile.
Pus in situatia de a alege, Jean se va dedica in totalitatea activismului politic, lasand la o parte sentimentele.
Romanul a stat la baza unei ecranizari din 1982 a regizorului Claude Chabrol, avand-o pe Jodie Foster in rolul lui H?lene.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre SINGELE CELORLALTI
Cartea SINGELE CELORLALTI in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "SINGELE CELORLALTI - BEAUVOIR, Simone de" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fratele Lui Rousseau - Stephane Audeguy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Stephane Audeguy
17,91 lei
Sfarsit de capitol. Vol.3 - Dincolo de rau - John Galsworthy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Galsworthy
18,90 lei
Bela Bartok contra celui de-al Treilea Reich - Kjell Erik Espmark Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kjell Erik Espmark
18,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala