Sfera publica si imaginea politica

Sfera publica si imaginea politica - Coman Claudiu
Pret: 22,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSfera publica si imaginea politica
Comanda acum "Sfera publica si imaginea politica - Coman Claudiu" de pe libraria ishop la pretul de 22,70 lei
Descriere carte:
Desi crearea imaginii a facut parte din studiul politicii de foarte mult timp, in ultimii ani aceasta s-a axat pe crearea imaginii profesionale prin intermediul mass-media. Exista doua teorii majore in crearea imaginii: una subliniaza calitatile candidatului, alta subliniaza perceptiile asupra alegatorului.Fiecare dintre aceste doua teze reprezinta o sarcina pentru producatorul de imagine. Un punct de vedere mai util este cel care priveste imaginea ca o legatura intre candidati, profesionisti si votanti. Din moment ce candidatii cauta anumite roluri si calitati stilistice in candidatii ideali, prin intermediul mass-media, creatorii de imagine evidentiaza calitatile corespunzatoare ale clientilor.
In societatea contemporana opinia publica este in general mediata de mijloacele de comunicare in masa, care cuprind ?sfera publica".
Aceasta arena este caracterizata de conflictul dintre piata si principiile democratice si rivalitatea dintre interesele politicienilor si mass-media. Opinia ?publicului" nu este creata complet deliberat, ci este construita cu ajutorul sistemelor de comunicatie, in conflict cu actorii politici, care cauta sa detina controlul raspandirii informatiei si sa manipuleze sfera publica .

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sfera publica si imaginea politica
Cartea Sfera publica si imaginea politica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sfera publica si imaginea politica - Coman Claudiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Interviul: recurs la memoria culturala - Gabriela Rusu Pasarin Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Gabriela Rusu Pasarin
38,00 lei
Istoria Presei Romanesti Din Transilvania - M. Popa, V. Tascu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
M. Popa, V. Tascu
15,75 lei
Agora vremurilor moderne - Klimowicz Gabriel Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Klimowicz Gabriel
4,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare