Semnul

Semnul - P.c. Cast, Kristin Cast
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSemnul
Comanda acum "Semnul - P.c. Cast, Kristin Cast" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Zoey Redbird este o adolescenta de saisprezece ani, a carei viata o ia complet razna in momentul in care primeste Semnul Noptii. Aleasa sa fie initiata in scoala de vampiri, Zoey pleaca de acasa, un loc pe care il uraste de moarte din pricina tatalui vitreg, si incepe o aventura care ii schimba total viata. Dezamagita de prieteni, plina de indoieli si de nesiguranta, pustoaica nu o are alaturi decat pe bunica Redbird, al carei sange cherokee il poarta si ea in vine.
Ajunsa in Casa Noptii, locul transformarii ei in vampir adevarat, Zoey se va confrunta cu o altfel de existenta, va trece prin intamplari care ii vor confirma calitatile si ii vor desavarsi in cele din urma destinul. Mai mult, va gasi acolo prieteni adevarati si un loc caruia, in sfarsit, sa ii apartina.

P.C. Cast este o premiata autoare de literatura fantastica si paranormala si un profesor indragit. Fiica sa, Kristin Cast, are si ea premii pentru jurnalism, dar si pentru poezie. Vandut deja in peste 6 milioane de exemplare, primul roman din Casa Noptii se bucura de un urias  succes international! Alte aventuri ale rebelei adolescente urmeaza in curand, in volumele Tradarea si Aleasa.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Semnul
Cartea Semnul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Semnul - P.c. Cast, Kristin Cast" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Eden - Stanislaw Lem Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Stanislaw Lem
0,00 lei
Ghidul Autostopistului Galactic - Douglas Adams Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Douglas Adams
47,02 lei
Complotul De Pe Cestus - Steven Barnes Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Steven Barnes
30,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune