Gargui

Gargui - Andrew Davidson
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGargui
Comanda acum "Gargui - Andrew Davidson" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:

Andrew Davidson, tanarul autor canadian debuteaza fulminant, cu o carte-manifest, elaborata pe parcursul a sapte ani de documentare, insumand un numar imens de pagini - cam de zece ori mai mare decat textul final - reusind o performanta fara precedent, aceea de a vinde manuscrisul in peste douazeci de tari, inainte de aparitie.

Evident, critica literara s-a grabit sa anunte aparitia facand comparatii elogioase cu Pacientul englez sau In numele trandafirului, de exemplu, dar dincolo de marketingul firesc si de entuziasmul, intotdeauna exagerat, ce insotesc o lucrare ce se vrea direct in topul vanzarilor, avem de-a face, intr-adevar cu un roman de prima marime, menit sa emotioneze toate categoriile de public, sa satisfaca gustul celui mai inveterat cititor, prin complexitatea naratiunii, mesajul umanitar universal, acoperirea culturala - practic exhaustiva - a domeniilor aduse in discutie si, nu in ultimul rand, curajul de a aborda o tema batuta si razbatura in literatura: iubirea. Iubirea ca salvare din Infernul mondenitatii noastre de toate zilele.

- Primul editor al cartii a achizitionat drepturile de publicare pentru suma de 1,25 milioane USD
- Manuscrisul romanului s-a vandut, inainte de publicare, prin licitatie in 23 de tari - In Romania drepturile de traducere si publicare s-au obtinut contra sumei record de 20.000 USD - Imediat dupa aparitie, romanul a fost pe primul loc in topul cartilor nou publicate pe Amazon Rising Stars si bestseller in New York Times Book Review.
- Nominalizat la Galaxy British Book Awards 2009



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gargui
Cartea Gargui in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gargui - Andrew Davidson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Complotul De Pe Cestus - Steven Barnes Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Steven Barnes
30,00 lei
Scarabeul in musuroi - A. si B. Strugatki Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
A. si B. Strugatki
0,00 lei
Lordul Luminii - Roger Zelazny Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Roger Zelazny
21,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune